Comencem el projecte de pati!

 

Aquest passat dissabte i diumenge 17 i 18 de febrer pares i mares de l’AMPA Salvador Llobet han començat a fer millores al pati aquest cap de setmana. Les millores han estat al terra del pati, on s’hi han pintat diversos jocs de caire popular, com ara una xerranca, un twister o un circuit.

La tasca és un dels primers resultats del projecte de pati de l’AMPA Salvador Llobet, que aposta per la millora dels espais jugables de la ciutat i en concret del pati de l’escola, que és obert cada cap de setmana al centre de Granollers. Aquesta actuació, finançada per l’AMPA en una aposta per la coproducció, forma part d’una proposta més àmplia que l’AMPA ha presentat als pressupostos participatius de la ciutat

L’AMPA posa de relleu que el pati del centre pot ser un element important a l’hora de fer una ciutat jugable, ja que en una ciutat compacta com Granollers és especialment important incloure el pati escolar del Salvador Llobet en la categoria d’espai públic disponible per al lleure infantil. L’AMPA vol que reforçar la posició del centre escolar com a un equipament de barri, amb més connexió i continuum al carrer.

L’obertura dels pati escolar permet incrementar els m2 disponibles pel joc a l‘aire lliure a la ciutat fora de l’horari lectiu i durant vacances escolars enriqueix les possibilitats de joc amb una oferta de propostes amb materials diversos i ampliant el repertori lúdic d’infants.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s