La nostra raó de ser

[av_one_full first]

[av_textblock ]
L’AMPA (Associació de Mares i Pares d’Alumnes) és una associació sense ànim de lucre que està formada per tots els pares i mares d’alumnes de la nostra escola que en són socis. L’associació es regeix per uns estatutssegons els quals, l’associació ha d’estar governada per una junta, que escollim entre tots a l’assemblea general (l’òrgan sobirà de l’associació) que es fa a principi de curs i que es va renovant cada dos anys.

Una de les principals inquietuds de l’AMPA és intentar col·laborar en la millora de la qualitat de l’educació de tots els alumnes de l’escola.

Més concretament, creiem en una escola més oberta a les famílies on els pares i mares puguem participar d’una manera més activa i responsable, sempre respectant i recolzant la feina dels mestres i la resta del personal de l’escola.

Per tal de poder desenvolupar millor les nostres tasques i tirar endavant els diferents projectes, es formen diferents comissions de treball. Aquestes comissions estan formades per membres de la junta i per altres socis de l’AMPA.

Les aportacions econòmiques a la nostra escola i els serveis que subvenciona l’AMPA són molts.

A continuació teniu una relació:

  • Organitzem els serveis d’acollida de matí i tarda a l’escola
  • Durant el mes de juny en els dies en que l`escola només fa classe als matins l`AMPA subvenciona totalment el servei d’acollida de tarda de 15.00 h a 17.00 h.
  • Organitzem les activitats extraescolars
  • El dia de la festa de final de curs, pels nens de sisè que deixen l’escola, l’AMPA regala una calculadora científica que els hi pot ser d’una gran utilitat pels seus estudis de ESO.
  • El dia de Carnestoltes, els nens fan una festa al pati de l`escola i l`AMPA proporciona els berenar per a tots.
  • Tenim dos nens apadrinats a la Fundació Vicente Ferrer
  • Cada any, es fa una aportació econòmica per l’escola. Aquest any, de moment, ha estat la compra de 20 targes WIFI per a facilitar que totes les aules puguin estar connectades en xarxa i a internet i pens drive.
  • En anys anteriors , l’AMPA ha dotat a l’escola del conjunt de projecció de la biblioteca: canó de projecció, pantalla, ordinador portàtil i DVD; el mobiliari d’una aula; material per la biblioteca; ordinadors; televisors…

La principal entrada de capital, per tal de poder fer tot això, la fem els socis amb la quota anual que abonem , per un altre lloc l`Ajuntament ens concedeix una subvenció anual, i una altra petita font d`ingressos és la venda de loteria per Nadal.

 
[/av_textblock]

[/av_one_full][av_iconlist position=’left’]
[av_iconlist_item title=’Estatuts’ icon=’8′]
Estatuts AMPA Salvador Llobet
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Opuscle portes obertes’ icon=’19’]
Opuscle portes obertes
[/av_iconlist_item]
[/av_iconlist]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s